ΧΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ
ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ.



Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ,
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.
ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ


ΠΙΣΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙἈΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!!!!


Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ Ν΄ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΗ.
ΠΑΤΗΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ







ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;


1.Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ;

2.Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ;

3.Ο ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ;

4.ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ;






ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;



ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Α) ΤΟΥ ΑΔΑΜ

Β)ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ

Γ)ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ.

ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ




















Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΠΑΠΙΚΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ;

Μετακομιδή λειψάνου εκ Βενετίας. Στημένη θρησκευτική φιέστα με παπικές οικουμενιστικές ανταύγειες;

(Από aktines.blogspot.)Στην Ελλάδα το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας έπειτα από 1000 χρόνια
Το ιερό λείψανο που φυλάσσεται τους τελευταίους δέκα αιώνες στην Ιταλία, έρχεται με τή συγκατάθεση του Ρωμαιοκαθολικού Πατριάρχη της Βενετίας και του Βατικανού για 15 ημέρες στην Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, ως ευλογία με αφορμή την έναρξη των εορτασμών για τα 80 χρόνια από της ιδρύσεως της.

………………………………………………………………………………….
Το «ολόκληρο» ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας στον ναό του Αγίου Μαρτίνου στο νησάκι-ψαροχώρι Burano της λιμνοθάλασσας της Βενετίας:
http://venezia.myblog.it/media/00/01/2142940734.jpg
Ποιός εγγυάται για την γνησιότητα αυτού του λειψάνου; Η Βενετία υπήρξε ο κύριος αποδέκτης των κλοπιμαίων λαφύρων των Σταυροφόρων από Κωνσταντινούπολη και Αγίους Τόπους, αλλά και διαμετακομιστικό κέντρο εμπορίας «αγίων λειψάνων», όπως π.χ. «αίματος του Χριστού», που «αναμιγνύεται με αλοιφές για το σώμα»:
http://venezia.myblog.it/2010/09/20/il-sangue-di-cristo-a-venezia/
http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=&tl=el&u=http%3A%2F%2Fvenezia.myblog.it%2F2010%2F09%2F20%2Fil-sangue-di-cristo-a-venezia%2F
Η μοναδική φωτογραφία της λειψανοθήκης (όταν μεταφέρθηκε στην Ν. Υόρκη) υπάρχει σε σχετική ανάρτηση του Σανιδόπουλου του Μεταφραστή.
http://www.johnsanidopoulos.com/2015/04/after-1000-years-saint-barbara-returns.html
Πώς θα έλθη το ιερό λείψανο από την Βενετία μέχρι το Αιγάλεω; Ασυνόδευτο ή συνοδευμένο από Παπικούς «κληρικούς»;
Γιατί ο Φαναρίου Αγαθάγγελος πήγε να ζητήση το συγκεκριμένο ατεκμηρίωτο λείψανο της Αγίας Βαρβάρας από τους Παπικούς και δεν κάλεσε την δεξιά χείρα της Αγίας από την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους;
http://leipsanothiki.blogspot.gr/2013/09/130.html
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι ο Φαναρίου Αγαθάγγελος, έχει αναλάβει από τον Αρχιεπίσκοπο την προώθηση του Οικουμενισμού με τους Παπικούς άνευ εγκρίσεως της Ιεραρχίας ή της Ιεράς Συνόδου…
[ Το δώρο της Αποστολικής Διακονίας στον Πάπα Φραγκίσκο:
http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=5714&catid=12
Σημαντικός εταίρος για το Βατικανό η Εκκλησία της Ελλάδος:
http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=5715&catid=12
Στο Θεολογικό Οικοτροφείο της Α.Δ. «κατά τους θερινούς μήνες λειτουργεί πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, με σκοπό την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε ξένους σπουδαστές και τη γνωριμία τους με τον ελληνικό πολιτισμό»:
http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/350740/oikotrofeio-tis-ekklisias-dinei-stegi-se-foitites ]
…η ανωτέρω μετακομιδή δείχνει να είναι μια πονηρά στημένη θρησκευτική φιέστα με παπικές οικουμενιστικές ανταύγειες, με σκοπό την βαθμιαία αλλοίωση του Ορθοδόξου φρονήματος Κλήρου και Λαού και παγίδευση κάποιων αντι-οικουμενιστών κληρικών όπως του Πειραιώς Σεραφείμ, σε ανάρμοστες φωτογραφίες με ανίερους Παπικούς (όπως είχε γίνει στο γυμνάσιο των Ουρσουλινών με το π. Σαράντη).
Χριστός Ανέστη!
Ιω. Δοβλέτογλου
Δείτε και:
-Ορθόδοξος επίσκοπος αγιογραφεί παπικό “άγιο” και τον δωρίζει στον Πάπα με την επιγραφή «…. τη Α. Αγιότητι τω Πάπα και Επισκόπω Ρώμης….» !!!! http://aktines.blogspot.gr/2014/03/blog-post_25.html

Ορθόδοξος επίσκοπος αγιογραφεί παπικό “άγιο” και τον δωρίζει στον Πάπα με την επιγραφή «…. τη Α. Αγιότητι τω Πάπα και Επισκόπω Ρώμης….» !!!!

undefined
Ευκαιρία για αναβίωση του οικουμενικού διαλόγου αναφέρει το Βατικανό
Un’occasione per rilanciare
l’impegno ecumenico
Udienza del Papa alla Apostolikí diakonía ·
Un’occasione per rilanciare l’impegno ecumenico e i rapporti di collaborazione con la Santa Sede: in questo spirito si è svolta, nella mattina di lunedì 24 marzo, l’udienza di Papa Francesco a una delegazione della Apostolikí diakonía guidata dal direttore generale, il vescovo Agathanghelos……….
Ως ευκαιρία για την αναβίωση του οικουμενικού διαλόγου, εμφανίζει την συνεργασία της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με το Βατικανό, η επίσημη εφημερίδα του Βατικανού L’ Osservatore Romano.
Ακολουθεί δημοσίευμα από  dogma.gr
Το δώρο της Αποστολικής Διακονίας στον Πάπα Φραγκίσκο
Κείμενο Λουδάρος ΑνδρέαςΦωτογραφίες ΡΩΜΗ | Γιώργος Φερδής
Ένα δώρο με ιδιαίτερο συμβολισμό παρέδωσε σήμερα στον Πάπα Φραγκίσκο ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας, επίσκοπος Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος. Πρόκειται για μια εικόνα του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης του ιδρυτή του τάγματος των Φραγκισκανών μοναχών και προστάτη του σημερινού Πάπα Φραγκίσκου.
Το ξεχωριστό στην εικόνα αυτή είναι το γεγονός πως ο Ρωμαιοκαθολικός Άγιος, εικονίζεται με βάση την βυζαντινή τεχνοτροπία σε μια προσπάθεια οι δυο Εκκλησίες να έρθουν πιο κοντά μέσω της εκκλησιαστικής τέχνης.
Η εικόνα η οποία έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση στον Πάπα Φραγκίσκο, συνοδεύεται από την επιγραφή «Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, τη Α. Αγιότητι τω Πάπα και Επισκόπω Ρώμης κ.κ. Φραγκίσκο, δια χειρός του επισκόπου Φαναρίου Αγαθαγγέλου».
Από τις γνωστότερες απεικονίσεις του Φραγκίσκου της Ασίζης είναι αυτή του Ελ Γκρέκο .
undefined 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου