ΧΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ
ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ.



Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ,
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.
ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ


ΠΙΣΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙἈΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!!!!


Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ Ν΄ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΗ.
ΠΑΤΗΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ







ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;


1.Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ;

2.Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ;

3.Ο ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ;

4.ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ;






ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;



ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Α) ΤΟΥ ΑΔΑΜ

Β)ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ

Γ)ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ.

ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ




















Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!

Παναγιώτατε, είναι η «τράπεζα» που ασπάζεσθε, Τράπεζα Θυσίας Χριστού και Ορθόδοξη; Είναι το «ποίμνιο» που ευλογείτε ποίμνιό σας ορθόδοξο;

by lawgap

IMG_7296 
Ασπαζόμενος την τράπεζα του καθολικού ναού
IMG_7421 
Ευλογώντας το "ποίμνιο" ...
Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου σε Μετόχιο της οικουμενιστικής, μεικτής και διομολογιακής μοναστικής κοινότητας του Bose της Ιταλίας.
Ανακοινωθέν του Οικουμενικού Πατριαρχείου αναφέρει:
Ὁ Πατριάρχης εἰς τήν Ἰταλίαν (25-27.10.2015).
Κατά τας ημέρας 25-27 Οκτωβρίου (2015) η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος επεσκέφθη την Ιταλίαν και συγκεκριμένως την περιοχήν της Φλωρεντίας, εις την πολίχνην της οποίας Loppiano και εις το εν αυτή Πανεπιστήμιον SOPHIA Τω απενεμήθη ο τίτλος του επιτίμου διδάκτορος εις τον «Πολιτισμόν της Ενότητος» εις μεγαλειώδη τελετήν παρουσία 1500 περίπου προσκεκλημένων. Κατ᾿ αυτήν ανεγνώσθη Μήνυμα της Α. Αγιότητος του Πάπα Φραγκίσκου συγχαίροντος και εκφράζοντος την αγάπην και την εκτίμησίν του προς τον «αγαπητόν αδελφόν Βαρθολομαίον». Το Πανεπιστήμιον απένειμε διά πρώτην φοράν τον τίτλον τούτον του επιτίμου Διδάκτορος.
Την ημέραν της αφίξεως Αυτού ο Πατριάρχης παρέστη και ωμίλησε κατά τον Εσπερινόν τον οποίον ετέλεσεν ο Σεβ. Καρδινάλιος Giuseppe Betori, Αρχιεπίσκοπος Φλωρεντίας, εις το περίφημον Βαπτιστήριον αυτής, εν συνεχεία δε εξεναγήθη εις τον Καθεδρικόν ναόν της πόλεως χωρητικότητος 7.000 πιστών και προσεκύνησε τα εν αυτώ λείψανα Αγίων της αδιαιρέτου Εκκλησίας. Ο Καρδινάλιος μάλιστα προσέφερεν εις την Α. Θ. Παναγιότητα τεμάχιον εκ του ιερού λειψάνου του Αγίου Μάρτυρος Miniato.
Την επομένην, 26ην Οκτωβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εχοροστάτησεν εις τον Ι. Ναόν Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου της Ελληνορθοδόξου Κοινότητος Φλωρεντίας, επί τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου, και ωμίλησεν ελληνιστί και ιταλιστί προς το εκκλησίασμα, απαντήσας και εις την προσφώνησιν του οικείου Ποιμενάρχου Σεβ. Μητροπολίτου Ιταλίας και Μελίτης κ. Γενναδίου. Παρέστησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος εκ Κύπρου, ο Σεβ. Καρδινάλιος Betori, ο εν Μιλάνω Γεν. Πρόξενος της Ελλάδος Εντιμ. κ. Αθανάσιος Κοτσιώνης, η επίτιμος Πρόξενος Φλωρεντίας Ευγεν. κ. Ποτούλα Πετρακάκου και πλήθος πιστών.
Μετά την Θείαν Λειτουργίαν ο Πατριάρχης προσεκύνησεν εις τον περικαλλή Ι. Ναόν της Γεννήσεως του Κυρίου και του Αγίου Νικολάου της πόλεως, ανήκοντα εις την δικαιοδοσίαν της Εξαρχίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου διά τας εν Δυτική Ευρώπη Παροικίας Ρωσσικής Παραδόσεως.
IMG_7246
 
001_001_001_15_10_26_cellole_bartholomeos_home
 
Το απόγευμα της ιδίας ο Πατριάρχης επεσκέφθη το Μετόχιον της Μονής Bose εν San Gimignano Τοσκάνης, γενόμενος δεκτός υπό πολλών ΡΚαθολικών Επισκόπων της περιοχής, του ηγουμένου και αδελφών της Μονής και πολλών πιστών, προς ούς πάντας απηύθυνεν επικαίρους λόγους, παρακαθήσας και εις το προς τιμήν Του γεύμα.
IMG_7263
 
IMG_7286
 
IMG_7302
 
IMG_7338
 
IMG_7378
 
IMG_7421
ού κ. Franco Vaccari.
Μετά το γεύμα ο Πατριάρχης προσεκύνησεν εν τω εν Arezzo Ι. Ναώ του Αγίου Βαρθολομαίου της Ρουμανικής Ορθοδόξου Κοινότητος, ως και εις τον μεγαλοπρεπή ΡΚαθολικόν Καθεδρικόν Ναόν της πόλεως, γενόμενος δεκτός υπό του Σεβ. Αρχιεπισκόπου κ. Riccardo Fontana και του περί αυτόν ι. κλήρου. Μεταξύ της Α. Σεβασμιότητος και του Οικουμενικού Πατριάρχου αντηλλάγησαν λόγοι αδελφικής εν Χριστώ αγάπης και συμπορεύσεως προς «την των πάντων ένωσιν».
Ο Πατριάρχης μετά των συνοδών Αυτού Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, του Πανοσιολ. Μ. Αρχιδιακόνου κ. Ανδρέου και του κλητήρος Εντιμ. κ. Θεμιστοκλέους Καρανικόλα επέστρεψαν εις την Πόλιν εκ του αεροδρομίου της Πίζης το μεσονύκτιον της 27/28 Οκτωβρίου.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΙΑΣΕΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΘΕΟΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ Τ' ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩΪΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου